Private labeling

Uriprotect

Sinergični učinki brusnice, regrata in češnjevega repka spodbujajo zdravje sečil, od ledvic do mehurja in sečnice. Tako zmanjšujejo okužbe in vnetja sečil.

Omega3 1000

Omega 3 so esencialne maščobne kisline, kar pomeni, da so potrebne za pravilno delovanje telesa. Dnevne priporočene količine so vsaj 250 mg DHK in EPK.

Royal collagen

Količina kolagena v telesu se po 25. letu starostu začne zniževati. Kolagen je pomemben za elastičnost in mladosten videz naše kože.

MULTI-VITAMINS

Izboljša moč in vzdržljivost, poveča apetit, uravnava raven sladkorja v krvi, uravnava raven holesterola in spodbuja ravnovesje presnove.

Vitamin C + Zn

Močna kombinacija vitamina C in cinka spodbuja normalno delovanje imunskega sistema, ščiti celice pred oksidativnim stresom in krepi strukturo kosti.

Pregna

Vzdržuje normalno hormonsko ravnovesje, povečuje zdravje in energijo, uravnava menstrualni cikel in pripravlja telo na zdravo nosečnost.

Articoflex

Glukozamin je pomemben za proizvodnjo kemikalij, ki gradijo tetive, vezi, hrustanec in tekočino okoli sklepov.

Chondromax

Podobno kot glukozamin je tudi kondroitin strukturna sestavina hrustanca, katerega zdravje je bistvenega pomena za ohranjanje zdravih sklepov.

Natura biotic

Zdravje našega prebavnega trakta je temelj za pravilno delovanje imunskega sistema.

PURE POWER CREATIN

Optimalna kombinacija mikrohranil in kreatina.